Evenimentul Zilei > Monden > Oamenii au luat-o razna când a început să plouă cu bani. Cine este autorul acestui „fenomen” inedit
Oamenii au luat-o razna când a început să plouă cu bani. Cine este autorul acestui „fenomen” inedit

Oamenii au luat-o razna când a început să plouă cu bani. Cine este autorul acestui „fenomen” inedit

Stă să plouă cu…bani. Locuitorii unui oraș din Clumbia au rămas de-a dreptul umiți când din cer a început să plouă cu bani. Explicația acestui „femomen” este destul de simplă.

O femeie a aruncat cu bancnote de la balconul apartamentului în care locuiește.

Amalia Suarez este numele femeii care a uimit localincii localității Ibaque. Acesta a ieșit în balconul apartamentului în care locuiește și a început să arunce cu bani.

După câteva momente în care nu le-a venit să creadă ce se petrece, vânzătorii ambulanți și trecătorii  au încercat sî pună mâna pe bancnotele aruncate de la balcon de femeie, , iar pe stradă s-a stârnit un adevărat haos.

Tot mai mulți oameni s-au adunat în fața clădirii în care locuiește Amalia, așteptând ca aceasta să continue să arunce cu bani. Însă ploaia de bani nu a durat prea mult. Rudele femeii au luat-o pe acesta din balcon pentru a o împiedica să mai arunce cu bani.

Nu este cunoscută  suma exactă pe care femeia a aruncat-o mulțimii. La fața locului au sosit mai mulți polițiști, care au încercat să facă ordine. Unul dintre aceștia a vrut să stea de vorbă cu protagonista, însă femeia i-a refuzat accesul în locuința ei, scrie Libertatea.