Oribila crimă a avut loc în 2016 în Elveția, când o româncă de 18 ani a fost bătută cu bestialitate și înjunghiată de nu mai puțin de 26 de ori. Conform macommune.info, autorul crimei este un agent de securitate, care a negat toate acuzațiile aduse, în ultimii patru ani.

Pentru a identifica identitatea cadavrului desfigurat de lovituri, Institutul Național de Cercetări Criminale de Jandarmerie (IRCGN) a efectuat o reconstrucție facială a tinerei pentru a-și stabili portretul robotului 3D. Un apel pentru martori a fost distribuit pe scară largă în Europa.

La aproape un an de la moartea tinerei, cea care a fost poreclită „necunoscuta din Frasnois” a fost identificată prin verificarea ADN-ului ei cu cel al mamei sale, găsită în România. Anchetatorii s-au întors apoi la paznicul de securitate, care și-a tratat mâna la spitalul Pontarlier (Doubs), pe 30 noiembrie 2016.

Inițial, agentul de securitate, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu tânăra prostituată, dar că alți oameni au ucis-o. La 4 ani de la comiterea crimei, însă, autoritățile au strâns suficiente dovezi pentru a-l condamna pe acesta pentru ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa și: