Adolescenta Riley Horner se trezește în fiecare dimineață, confuză.  „Are un calendar pe ușă, se uită că este septembrie și nu îi vine să creadă”, a spus Sarah Horner, mama lui Riley, pentru wqad.com. Mai mult, memoria ei se resetează la fiecare două ore. 11 iunie este ziua în care Riley a fost lovită din greșeală în cap de un student în timpul unui dans la Convenția de stat FFA. Cu toate acestea, după zeci de convulsii și nenumărate vizite la spital, simptomele lui Riley sunt încă un mister medical.

 

Sarah a spus că primul medic al lui Riley a respins-o ca fiind o emoție și a trimis-o pur și simplu acasă pe cârje. Chiar și lucrurile mai simple din viață sunt șterse din memoria fetei. Riley poartă cu ea toate caietele, manualele și creionul pe tot parcursul zilei, pentru că nici măcar nu-și poate aminti unde este vestiarul. Pentru a ține pasul cu școala, Riley trebuie să-și lase notele detaliate, să facă fotografii cu ele pe telefonul ei și să stabilească o alarmă la fiecare două ore, astfel încât să poată gândi ce a uitat.

 

Familia tinerei are nevoie de ajutor, pentru că medicii nu au reușit, până acum să rezolve cazul. Iar Riley Horner face un apel disperat. Vrea să știe dacă mai există persoane cu simptome similare, pentru afla că nu este singura.