"Vă informăm cu profund regret că Christina Grimmie, @TheRealGrimmie, a murit ca urmare a rănilor" grave, a indicat poliția din Orlando pe contul său de Twitter. Potrivit poliției, cântăreața de 22 ani a rămas după concert să semneze autografe, când un individ înarmat cu două arme de foc a tras asupra ei.

"Fratele cântăreței s-a precipitat asupra bărbatului, iar acesta a tras din nou, luându-și viața", a mai precizat poliția.

Artista a fost transportată imediat la centrul medical regional din Orlando, dar a decedat din cauza rănilor grave. "Nu știm dacă este vorba de un fan care o urmărea pe Twitter sau pe rețelele de socializare. Nu știm clar", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției, Wanda Miglio, la conferința de presă. Presupusul autor al focurilor de armă s-a împușcat la rândul său luându-și viața, potrivit primelor informații.

Focurile de armă au fost trase vineri seară la orele 23.00 (03.00 GMT sâmbătă), la Teatrul The Plaza Live, din Orlando (Florida), după ce cântăreața a susținut un spectacol alături de trupa sa Before you Exit.nPotrivit martorilor, au fost auzite cinci împușcături la încheierea spectacolului, când publicul ieșea din sală, iar câțiva fani au încercat să ajungă în culise la artistă.

Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, este cunoscută și pentru intensa ei activitate pe platforma YouTube, și pentru participarea sa la popularul show de televiziune "The Voice" din 2014, unde s-a clasat pe locul trei.

Te-ar putea interesa și: