Victima a venit în Italia cu promisiunea unui loc de muncă în casa unor bătrâni, de care urma să aibă grijă. La câteva minute după ce fata a ajuns în gara din Milano, în urmă cu opt săptămâni, a fost acostată de un cuplu de români, împreună cu fiul lor de 14 ani. Aceştia au obligat-o să meargă cu ei la o casă locuită de români de etnie romă, relatează ediţia de astăzi publicaţiei Italy Global Nation.

O remorcă veche, aflată la doar câteva case distanţă de centrul oraşului a devenit o închisoare în care bărbatul de 32 de ani şi fiul acestuia au agresat-o sexual.

Legată la mâini şi la picioare, bătută în repetate rânduri, fata a fost obligată să se prostitueze, banii fiind reţinuţi de răpitori.

Pe 15 aprilie, cu ajutorul unui client, aceasta a reuşit să scape şi a ajuns la un sediu al carabinierilor unde a povestit cele întâmplate.

Pentru bărbatul de 32 de ani şi soţia acestuia de 31 de ani au fost acuzaţi de violenţă sexuală, exploatare şi sclavie. În timpul percheziţiilor, poliţia a descoperit mai multe cuţite cu care românca a fost ameninţată.