Evenimentul Zilei > International > O pisică a moştenit 13 milioane de dolari. Vezi care sunt cele mai bogate animale din lume
O pisică a moştenit 13 milioane de dolari. Vezi care sunt cele mai bogate animale din lume

O pisică a moştenit 13 milioane de dolari. Vezi care sunt cele mai bogate animale din lume

O pisică neagră, de patru ani, a moştenit 13 milioane de dolari după moartea stăpânei sale, văduva unui magnat italian.

Înainte să moară, în urmă cu două săptămâni, la 94 de ani, Maria Assunta s-a  asigurat că toată averea îi va rămâne pisicii sale, Tommaso, pe care o salvase de pe străzile din Roma. Moştenirea include bani, dar şi proprietăţi imobiliare în Roma, Milano şi Calabria.

Iniţial, femeia a căutat împreună cu avocaţii săi o fundaţie care să aibă grijă de Tommaso, în schimbul averii sale. Pentru că nu a găsit una care să îi îndeplinească toate criteriile, Maria Assunta a decis să îi lase toată averea pisicii sale, prin asistenta care a îngrijit-o până în ultima clipă.

"Suntem convinşi că ea este persoana cea mai potrivită care să îndeplinească dorinţele bătrânei. Iubeşte animalele la fel de mult ca Maria", a declarat unul dintre avocaţii bătrânei pentru "Il Messagero".
"Bătrâna suferea de singurătate. L-a îngrijit pe Tommaso ca pe un fiu. I-am promis aşa voi face şi eu mai departe. Era foarte tăcută şi discretă, nu spunea prea multe despre viaţa sa. Habar nu aveam că este atât de bogată!", a spus şi Stefania, asistenta care a fost alături de milionară.
Moştenirea îl plasează pe Tommaso în top 3 cele mai bogate animale din lume. Cimpanzeul Kalu a moştenit de la stăpânul său 80 de milioane de dolari, în timp ce un ciobănesc german deţine 372 de milioane de dolari după moartea tatălui său, Gunther III, animalul de companie al unei contese germane excentrice.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: