Evenimentul Zilei > Economie > O judecătoarea a fost tâlhărită în plină stradă
O judecătoarea a fost tâlhărită în plină stradă

O judecătoarea a fost tâlhărită în plină stradă

O femeie a fost tâlhărită, duminică, după amiaza, la Suceava, de o persoană care a rpas necunoscut, prin clasica smulgere a poșetei de pe umăr.

Din primele informații, victima este judecător la Curtea de Apel Suceava și se îndrepta spre casă, în momentul în care a avut loc infracțiunea. Potrivit Poliției Suceava, judecătoarea se afla pe strada Tipografiei, moment în care a fost îmbrâncită cu putere. A urmat o scurtă luptă, deoarece femeia s-a opus acțiunii tâlharului, dar fără succes.

Poșeta a fost găsită la câteva străzi distanță. Polițiștii mai spun că victima nu avea bani asupra ei. Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava au deschis un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de tâlhărie. Dosarul este înregistrat deocamdată cu autori necunoscuți. Anchetatorii au o listă destul de scurtă cu cei care s-ar preta la fapte de acest gen, scrie Monitorul de Suceava.

În prezent se fac cercetări pentru stabilirea identității agresorului, pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o tâlhărie clasică, sau este vorba despre o amenințare a magistratului în legătură cu unul dintre dosarele pe care le judecă.