Evenimentul Zilei > Monden > O fostă Miss România a ajuns în fața polițiștilor turci. Ce a putut să declare
O fostă Miss România a ajuns în fața polițiștilor turci. Ce a putut să declare

O fostă Miss România a ajuns în fața polițiștilor turci. Ce a putut să declare

Ioana Filimon, fostă Miss România și sexy-concurenta de la „Ferma” a ajuns să dea cu subsemnatul la o circă de poliție din Turcia.

Părinții Ioanei au anunțat autoritățile că fiica lor a fost sechestrată de iubitul milionar. Ei nu au fost de acord cu relația de iubire pe care fata o are cu milionarul  turc Cengiz Şıklaroğlu. Din câte se pare, în încercarea de a o aduce cât mai repede acasă și a pune capăt relației de dragoste, aceștia au depus o plângere cum că fiica lor ar fi fost sechestrată de afaceristul turc.

Cu câteva zile în urmă, fosta Miss România și milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu au fost chemați să dea declarații în fața autorităților din Turcia, care au deschis o amplă anchetă după ce părinții Ioanei Filimon l-au acuzat pe iubitul fiicei lor că ar fi agresat-o și sechestrat-o pe aceasta.

„Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate. Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu pentru a fi adăugate în dosarul de anchetă”, a declarat Ioana Filimon în fața poliţiştilor turci, scrie cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: