O boală gravă a ţinut-o pe Missy Elliot departe de studio

O boală gravă a ţinut-o pe Missy Elliot departe de studio

Missy Elliot, una din cele mai cunoscute interprete de hip-hop din lume, a fost diagnosticată acum trei ani cu boala Basedow-Greaves, o afecţiune a tiroidei care a ţinut-o departe de studio.

Cântăreaţa a recunoscut abia acum, într-un interviu acordat revistei People, că a trecut prin momente foarte grele în ultimii ani. Ea şi-a dat seama că are o problemă atunci când a pierdut controlul asupra muşchilor în timp ce conducea. "Nu am putut să apăs pe frână şi eram aproape de a face un accident".

După ce a fost diagnosticată, Missy Elliot s-a luptat şi cu alte simptome ale bolii. Printre acestea se numără pierderea părului şi schimbări bruşte de dispoziţie. După radioterapie, starea ei s-a îmbunătăţit. "Tiroida funcţionează, de aceea, nu am fost nevoită să mai iau medicamente în ultimele nouă luni, dar trebuie să trăiesc cu boala asta toată viaţa".

După şase ani de pauză Missy Elliot a promis fanilor un nou album, al şaptelea din cariera ei. În luna ianuarie a acestui an ea a cântat împreună cu Timbeland piesa "Take Ur Clothes Off", de pe albumul acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News