Primarul gigolo rămâne cu amanta, dar fără Primărie! Cum arată BLONDA FATALĂ

Primarul gigolo rămâne cu amanta, dar fără Primărie! Cum arată BLONDA FATALĂ

Claudiu Coman e absorbit complet de noua iubire, lăsând treaba la Primăria Sânandrei de izbelişte. Locuitorii strâng semnături ca să-l demită. Primarul a fugit după alegeri cu soţia celui mai bun prieten, cel care i-a finanţat şi campania electorală

Escapadele amoroase ale primarului PSD din Sânandrei, sunt la un pas să îi încheie cariera politică. Nemulţumiţi că, de când şi-a părăsit nevasta ca să îşi trăiască povestea de dragoste în braţele altei femei, nu se mai ocupă de comună, sătenii i-a pus gând rău. Ei cer alegeri anticipate şi strâng semnături pentru demiterea edilului ales în 9 iunie.

Cu patru ani în urmă a fugit şi cu fata preotului din sat "Oamenii sunt nemulţumiţi de moralitatea primarului, pentru că nu e normal ca, la două săptămâni după ce te-ai văzut în funcţie, să fugi cu nevasta celui care te-a făcut primar", susţine Dorel Demea, localnic. La puţin timp după ce a câştigat alegerile locale şi a fost instalat primar, Claudiu-Florin Coman a fugit de acasă cu amanta sa, Adriana Gherman, nimeni alta decât soţia celui mai bun prieten al său, Liviu Gherman. Om cu afaceri în comună, Gherman a fost principalul finanţator al campaniei electorale a lui Coman. Nici nu se putea altfel având în vedere că bărbaţii au fost ani de zile, cei mai buni prieteni. Ieşeau împreună, făceau grătare şi au petrecut chiar şi vacanţele cu toţii. Ambele familii au câte doi copii mici. Chiar în acest an, soţii Gherman au fost naşii de botez ai mezinei familiei Coman. Acum, edilul a fugit cu nevasta finanţatorului său. Primarul nu este la prima escapadă de acest gen, în urmă cu patru ani fugind de acasă şi cu fata preotului din sat. "Nu-i arde de Primărie. Toată ziua e cu gândul la ibovnică" Primarul Coman şi Adriana Gherman s-au mutat împreună într-un apartament din Timişoara şi spun că vor să îşi legalizeze relaţia. Până aici, în afară de picanteria poveştii, nimic dramatic. Sătenii din Sânandrei se plâng însă că edilului lor nu-i mai arde de primărie şi că e toată ziua preocupat exclusiv de ibovnică. "La ora 14 nu mai este în primărie", mărturiseşte unul din funcţionarii publici. "Chiar dacă vine dimineaţa la lucru, e preocupat de orice altceva decât de comună. Se vede. Păcat, că e tânăr şi ne-am pus speranţele în el", adaugă un altul. Considerând că lucrurile nu pot continua aşa şi că localitatea lor are nevoie de un edil implicat, sătenii din Sânandrei au început săptămâna trecută să strângă semnături pentru demiterea lui Claudiu-Florin Coman. Mai exact, aceste semnături anticipează organizarea unui referendum privind demiterea primarului. Partidul care şi-a asumat rolul politic pentru a duce la capăt acest demers este PP-DD. Liderii judeţeni ai formaţiunii lui Dan Diaconescu susţin că există o mare presiune a oamenilor din Sânandrei în vederea demiterii primarului. Reprezentanţii PP-DD spun că primăria are deja datorii mari.

Ne puteți urmări și pe Google News