Petrecerea care a avut loc la unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Snagov, unde cei peste 350 de invitați la nunta anului s-au simțit perfect, a fost absolut magică.  Oaspeți extrem de importanți, între care părinții Simonei Halep, au fost aleși să fie martori la nunta care a reprezentat unul dintre cele mai mari evenimente din lumea mondenă.

Cât despre dar, Emanoil Savin, socrul mare,  a dezlegat misterul. „Acum să vedem cum a fost, că nici nu am avut timp să numărăm darul… Dar, îți dai seama că, fiind atâția oameni de calibru, personalități, oameni mai înstăriți, cu siguranță darul va fi pe măsură!”, scrie Cancan.

„A fost o atmosferă de vis, care a culminat cu dansul miresei, când toată lumea și-a ținut respirația. Alexandros a luat-o de mână pe aleasa lui și, pe ritmurile melodiei ”Halo” a lui Beyonce, au pășit până în centrul ringului. Iar acolo, cei doi au încântat prin mișcările de dans. Au fost aplaudați la final de nuntașii strânși în jurul lor, iar mirele și-a sărutat mireasa. Mireasă care nu a fost furată, așa cum se întâmplă de regulă. „Nu s-a furat pentru că nu au avut unde să se ducă!”, a glumit socrul mare”, mai scrie sursa citată.

În luna de miere Roxana și Alexandros se vor relaxa la Monaco, însă abia peste o săptămână. Motivul pentru care au întârziat luna de miere este reprezentat de faptul că pe 7 iunie este ziua mamei mirelui, iar cei doi vor să fie alături de ea la aniversarea care se va lăsa, cu sigurantă, cu o mare petrecere.