Evenimentul Zilei > Actualitate > Acesta ar putea fi NUNTA ANULUI 2018! Un politician român CONTROVERSAT a decis să își ducă IUBITA la ALTAR
Acesta ar putea fi NUNTA ANULUI 2018! Un politician român CONTROVERSAT a decis să își ducă IUBITA la ALTAR

Acesta ar putea fi NUNTA ANULUI 2018! Un politician român CONTROVERSAT a decis să își ducă IUBITA la ALTAR

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, Cristian Boureanu și Laura Dincă vor ajunge, în sfârșit în fața altarului.

Concret, surse din anturajul celor doi, citate de Spynews.ro, spun că în urmă cu doar câteva zile, Laura Dincă și Cristian Boureanu au hotărât ca anul viitor să fie anul în care își vor face jurămintele de căsătorie, cei doi urmând să încheie actele unei căsnicii civile, dar să facă o cununie religioasă, la mijlocul lunii iulie.  

În plus, aceleași surse spun că atunci când politicianu va fi achitat sau, măcar, va scăpa de o condamnare cu executare în procesele pe care le are, nu ar fi exclus să asistăm și la momentul în care vor deveni părinți. ”Laura își dorește să devină mamă, iar lui Cristian îi surâde ideea de a deveni, din nou, tată”. 

Boureanu, acuzat de ultraj 

Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, după ce în vara a lovit un agent de circulaţie care oprise mașina în care se afla. A fost arestat aproape două luni înainte de a fi plasat sub control judiciar.