Evenimentul Zilei > Actualitate > Numire cu scandal la Romatsa. Managerul unui salon de înfrumusețare a ajuns director
Numire cu scandal la Romatsa. Managerul unui salon de înfrumusețare a ajuns director

Numire cu scandal la Romatsa. Managerul unui salon de înfrumusețare a ajuns director

Noul director de Dezvoltare al Romatsa RA, Florentin Adrian Ulmeanu, a fost numit la începutul lunii iulie, după ce s-a ocupat de administrarea activității Direcției Regionale București. Florentin Adrian Ulmeanu este inginer diplomat și lucrează în Romatsa de șapte ani, începând din 2013.

 

Până la acel moment, el s-a ocupat de administrarea unui service auto și a unui salon de înfrumusețare. Experiența pe care a căpătat-o din aceste activități, consideră reprezentanții Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România, nu-l recomandă pentru funcția în care a fost numit.

Drept urmare, sindicaliștii solicită demisia întregii echipe care se ocupă de managementul companiei de stat. Serviciilor de Trafic Aerian din Româniaau transmis o scrisoare către conducerea regiei care se ocupă de zborurile aeronavelor de pe teritoriul României, prin care își spun punctul de vedere.

În opinia lor, directorul Romatsa, Valentin Cimpuieru, este responsabil pentru numirea lui Florentin Ulmeanu și de aceea trebuie să se retragă din funcția pe care o ocupă. Totodată, ei spun că noul director de dezvoltare nu are nici o treabă cu aviația și nici cu dirijarea traficului aerian.

Sindicaliștii din Romatsa RA susțin că numirea lui Florentin Ulmeanu în funcție se datorează doar apartenenței la PNL, partid care l-a susținut să ocupe această funcție, de director de Dezvoltare.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Romatsa, Florentin Ulmeanu a lucrat între 2009 și 2012 ca director general al El Studio Management SRL, o companie care activa în domeniul medical și de înfrumusețare. Ulterior, între 2014 și 2017 a ocupat poziția de administrator la Ciclop SA – firmă de service auto.

Conform CV-ului, concomitent cu funcția ocupată la Ciclop SA, din 2013 și până în prezent, Ulmeanu a activat în cadrul Romatsa, ca inginer „diplomat” având ca sarcini de serviciu menținerea și verificarea valorii echipamentelor pentru a se încadra în standardele de funcționare ce se impugn în domeniul aviației.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: