Evenimentul Zilei > Politica > Numărul doi în PSD face apel la echilibru în partid: Trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare
Numărul doi în PSD face apel la echilibru în partid: Trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare

Numărul doi în PSD face apel la echilibru în partid: Trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, face apel la echilibru în interiorul PSD, prin care să fie stabilite „limitele de competență ale guvernului și ale partidului”, cu scopul de „a duce la îndeplinire programul de guvernare”.

„La şedinţa de astăzi, voi milita pentru echilibru. Indiferent care vor fi discuţiile, trebuie să convieţuim, trebuie o coabitare. Trebuie stabilite limitele de competenţă ale guvernului şi ale partidului, nu un guvern care să încalece partidul, un guvern cu oameni competenţi. Partidul trebuie să decidă în privinţa oamenilor care îl reprezintă, iar guvernul se exprimă cu privire la competenţa acestora. Biroul Permanent şi CEx trebuie să funcţioneze, se vor detensiona situaţiile (…). Oamenii se uită la noi şi nu înţeleg. În urma alegerilor şi a votului cu care ne-au mandatat oamenii, noi răspundem de soarta tuturor românilor, nu numai de cea membrilor de partid, de aceea avem nevoie de echilibru, pentru a duce la îndeplinire programul de guvernare şi tot cea ce am promis", a declarat Bădălau înaintea ședinței social-democraților.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News