Un bărbat de 43 de ani din comuna Stremț a fost reținut de polițiștii din Aiud, după ce și-a bătut cele 3 fiice cu biciul, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul va fi prezentat în instanța astăzi pentru luarea măsurilor legale în cauză.

La dată de 29 iulie 2019, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au reținut pe tatăl agresiv pentru o perioadă de 24 de ore. El este cercetat pentru tratamente rele aplicate minorului și violență în familie.

Pe 28 iulie, polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

În urma primelor investigații efectuate de polițiști a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Fetele au suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și a fost audiat,iar ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Cercetările vor continua.