Oltchim – Viborg HK, manşa secundă a Ligii Campionilor la handbal feminin, se va disputa, aşa cum era de aşteptat, cu casa închisă. La meciul care se va disputa pe 15 mai la Sala Polivalentă "Ioan Kunst Ghermănescu" din Bucureşti cererea de bilete a fost de trei ori mai mare decât capacitatea sălii.

Clubul Oltchim a dat comunicat prin care a anunţat epuizarea biletelor.

"Suntem în imposibilitatea practică de a mai vinde bilete pentru acest joc la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian, din Râmnicu Vâlcea, precum şi de la Sala Polivalentă din Bucureşti. Facem apel la înţelegere din partea tuturor celor care vor fi nemulţumiţi datorită acestei situaţii generată de lipsa unei săli corespunzătoare pentru un astfel de eveniment major al sportului românesc. Totodată, în numele conducerii clubului, ne cerem scuze pentru această situaţie, precum şi pentru unele lipsuri înregistrate în organizarea acestui joc, amplificate de faptul că acesta nu se poate desfăşura la Râmnicu Vâlcea", se arată în comunicatul clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea.
Conducerea Oltchim nu pomeneşte însă cum şi unde au fost vândute biletele. Mulţi dintre cei care doreau să asiste la meci, nu au apucat nici măcar să stea la coadă.

"Diagrama pe care am primit-o noi pentru bilete cuprinde 5200 de locuri, din care conform legii am pus în vânzare 4700 de bilete. Acestea s-au epuizat" , a declarat, pentru Mediafax, preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.
Partida retur dintre Oltchim şi Viborg HK se va disputa în 15 mai (ora 20.45), meciul tur fiind programat în 8 mai (ora 17.15), la Herning (Danemarca).