Evenimentul Zilei > Monden > Nu mai este nicio șansă! Ce s-a întâmplat azi între Ioana Ghinghină și Papadopol
Nu mai este nicio șansă! Ce s-a întâmplat azi între Ioana Ghinghină și Papadopol

Nu mai este nicio șansă! Ce s-a întâmplat azi între Ioana Ghinghină și Papadopol

Au trecut 30 de zile de la prima lor vizită la notar, acolo unde au decis să se despartă. Potrivit legii, în toată această perioadă cei doi actori aveau dreptul să se răzgândească în privința deciziei.

În urmă cu o lună s-a aflat că una dintre cele mai trainice căsnicii se destramă. Ioana Ginghină a anunțat divorțul de Alexandru Papadopol, fără ca cel din urmă să dea vreo declarație sau vreo explicație cel puțin.

Se pare că probleme au apărut în căsnicia lor în urmă cu un an, însă nu a mai existat loc de reconciliere, așa că s0a ajuns la divorț. Cel care ar fi înaintat demersul a fost chiar Papadopol.

Cei doi au mers la notar, în urmă cu o lună, însă legea spune că actele se semnează după 30 de zile, lăsând loc de răzgândire în toată această perioadă. Ceea ce nu s-a întâmplat între ei.

Astăzi, Ioana Ginghină și Alex Papadopol vor semna actele de divorț și vor deveni, oficial, liberi de „contract”.

Aceștia s-au înțeles măcar în privința unor aspecte. Astfel, Ioana Ginghină rămâne cu casa şi cu îngrijirea fetiţei lor, Ruxandra, în timp ce Alexandru Papadopol va avea program de vizită şi de stat cu copilul.

„Nu e chiar așa de rău să fii singură. Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură.

Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase”, scrie actrița.

„Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat.

Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său, citat de cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: