Evenimentul Zilei > Social > Anunț pentru utilizatorii WhatsApp! Ce se întâmplă dacă folosești această combinație
Anunț pentru utilizatorii WhatsApp! Ce se întâmplă dacă folosești această combinație

Anunț pentru utilizatorii WhatsApp! Ce se întâmplă dacă folosești această combinație

Dacă nu vrei să fii urmărit de persoanele din listă când este online pe WhatsApp, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a nu fi deranjat.

Prima opțiune (care nu necesită aplicație) constă în setarea telefonului pe modul Avion atunci când accesați WhatsApp. Astfel puteți vedea mesajele și chiar le puteți răspunde, deși acestea vor fi trimise după ce dispozitivul este reconectat la rețea. Pentru a evita să fii văzut, nu uita să închizi WhatsApp înainte de a elimina modul Avion.

Pentru a apărea deconectat în WhatsApp, chiar dacă sunteți online, există o aplicație care vă poate ajuta în acest sens. Această aplicație se numește Citire privată pentru WhatsApp și poate fi găsită în magazinul de descărcare din Magazin Google Play.

Un alt truc care te ajută să nu fii văzut pe WhatsApp

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dezactivezi opțiunea prin care ceilalți utilizatori pot vedea ultima ora la care te-ai conectat. Dacă şi ţie îți apare celebrul mesaj „Last seen at…”, atunci trebuie să urmați următorii pași: trebuie sa te duci la Settings > Account > Privacy. Acolo, la „Last Seen” trebuie sa fie selectat „Nobody”.

Pentru a deveni invizibil pe WhatsApp, trebuie să știi că va fi nevoie de un computer, pentru că doar de pe versiunea web a aplicației o sa poți folosi aceasta opțiune de a nu apărea online pentru contactele tale.

Cum sa vorbești pe WhatsApp fără sa apari online

Pentru a putea apărea invizibil pentru ceilalți utilizatori o să ai nevoie de o extensie pentru Google Chrome care se numește WAIncognito, pe care o poți descărca şi instala pe computerul tău.

Dupa ce o vei fi instalat, WAIncognito îți va adăuga un nou meniu in WhatsApp Web care îți va permite să devii invizibil pentru ceilalți utilizatori. Aceasta extensie funcționează si pentru grupurile de WhatsApp, ceea ce înseamnă ca vei putea citi mesajele, însă ceilalți membri nu vor vedea asta, informează cumsa.ro.