După ce l-au dat afară pe Vladimir Drăghia din competiție, concurentele au fost entuziasmate că pot porni de la zero. "Sunteţi foarte frumoase! Mult mai frumoase în realitate decât la televizor! Fiecare e deosebită în felul ei şi aştept cu nerăbdare sã le cunosc mai bine", a spus burlacul când le-a cunoscut pe fete. 
Chiar dacă protagonistul s-a schimbat, certurile între cele șase concurente sunt aceleași. Una dintre probleme a fost acceptarea în casă a uneia dintre concurentele eliminate. Cristina a ținut să îl cunoască pe noul burlac, iar atunci când acesta a vobit cu ea și-a dat seama că o vrea printre concurente. Asta nu a durat mult, din moment ce Cristina a fost cea eliminată aseară. 
Certurile au continuat și în club, iar fetele, hotărâte să câștige inima burlacului înlocuitor au început să se acuze. "M-a pupat Botezatu şi m-a pozat Adelina. Toată lumea ştie că ea are un iubit acasă pe nume Alex de cel puţin două săptămâni, iar ea foloseşte această informaţie să mă şantajeze. Am spus de la primul testimonial că mie îmi place de Botezatu, nu e un secret pentru nimeni", a spus Andreea care ar fi îndrăgostită de un burlac mai vechi și în același timp prezentatorul emisiunii. 
Citiți și:

  • Concurentele de la "Burlacul" trebuie să ghicească cine va fi protagonistul emisiunii
  • Vladimir Drăghia a fost dat afară din emisiunea "Burlacul"
  • "Burlacul" Vladimir Drăghia, acuzat că ar avea o relație cu șefa lui