Dinamovistul va mai avea de plătit şi datorii de 20 de mii de euro pentru fosta sa amantă. Problemele lui Cristi Borcea au început după ce a avut o relaţie extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu, în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea, informează B1.

  • Simona a rămas gravidă, însă dinamovistul a refuzat să recunoască vreodată copilul. Avocata l-a dat în judecată pe Borcea. Instanţa i-a dat acesteia dreptate. Omul de afaceri va fi obligat să plătească o pensie alimentară de 1500 de euro lunar pentru fetiţa sa. În plus, fostul finanţator de la Dinamo mai are de achitat şi o restanţă de 20 de mii de euro, adică banii care ar fi trebuit să fie plătiţi drept pensie din februarie 2014 când a început procesul. Apărătorul omului de afaceri susţine că acesta i-ar fi dăruit deja în 2008 un apartament fetiţei sale.

Borcea mai are 3 copii din căsătoria cu Mihaela şi unul cu actuala soţie Alina. În plus, aceştia aşteaptă acum al doilea lor copil, după ce Alina a rămas gravidă în urma unei permisii avute de fostul acţionar de la Dinamo care i-a permis lui Borcea să iasă din penitenciar.