Evenimentul Zilei > Justitie > NOTARUL anchetat în cazul CASEI lui IOHANNIS aruncă BOMBA. „Clar este o PRESIUNE”
NOTARUL anchetat în cazul CASEI lui IOHANNIS aruncă BOMBA. „Clar este o PRESIUNE”

NOTARUL anchetat în cazul CASEI lui IOHANNIS aruncă BOMBA. „Clar este o PRESIUNE”

Notarul Cornelia Popa a făcut declarații în exclusivitate pentru Antena 3 despre ancheta declanșată în cazul casei lui Klaus Iohannis.

„Ce am văzut și eu în presă și mi-au solicitat cei de la Cameră Notarilor, cei de la Uniunii, mi-au cerut documentele pe care le-am avut în  dosar. (…) Păi nu știu ce înțelege fiecare prin presiune. Când primești o grămadă de notificări, de somații să nu repuneți pe rol. Deci, din punctul meu de vedere, inclusiv prezentarea pe post este o presiune. Eu nu am făcut nimic cu casele nimănui. E o presiune, clar e o presiune”, a declarat Cornelia Popa.

 

Reamintim că Tudorel Toader a dispus o anchetă la notarul Popa Cornelia, acuzată că nu a înscris în Cartea Funciară imobilul lui Klaus Iohannis din Sibiu.
 

Ministrul Justiției Tudorel Toader cere anchetă la notarul Popa Cornelia, cea care nu a înscris casa lui Iohannis în Cartea Funciară. Ancheta vine după ce ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a făcut o revenire către Ministerul Justiției pentru a afla temeiul legal prin care statul a fost scos din cartea funciară a imobilului din Sibiu pe care președintele Iohannis l-a pierdut în instanță, a relatat Antena 3.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: