Cavernomul  este o formatiune vasculară, un pachetel de capilare (cele mai mici vase de sânge), ce are aspectul unei mure. Aceasta conține sânge și produse de degradare a sângelui în diferite stadii de evoluție. De obicei se găsesc la nivelul emisferelor cerebrale dar pot apărea și la nivelul trunchiului cerebral sau al măduvei spinale. Deși cifrele din diferite studii variază, probabilitatea de a avea un cavernom este de aproximativ 1 la 200- 600 de persoane.

Vestea a surprins cu atât mai mult cu cât stilul de viață al domnului Trandafir este unul exemplar, alimentație corectă și sport. Cel mai probabil diagnosticul este ereditar, această problemă răpunându-i tatăl în urmă cu ceva ani.

Împreună putem face echipa câștigătoare!

Profesorul de sport, de la Colegiul Național,,Gheorghe Lazăr” București, stă la pat de câteva săptămânâni în așteptarea unei soluții salvatoare.

După ce a fost internat atât la Spitalul Municipal București, cât și la Bagdasar, s-a stabilit că domnul Trandafir are nevoie de ședinte de radioterapie la Clinica Anadolu din Turcia, având în vedere că cele 6 cavernoame(diseminate în cerebel și trunchiul cerebral) sunt foarte aproape de centrii respirației, iar riscul intraoperator este mult prea mare.

Elevii lui Obama au făcut cea mai mare echipă într-un meci al vieții, așa că atât foștii lăzăriști, cât și actualii vă cer sprijinul în lupta din care trebuie să ieșim câștigători. În acest moment pe lângă evenimentele caritabile care sunt în plină organizare,  vă rugăm pe toți cei care puteți da o mână de ajutor să donați banii în contul RO61RNCB0318082518350001, titular Trandafir Constantin, deschis la BCR.

 „Pe cei îndrăzneți, norocul îi ajută”!