Editura Evenimentul si Capital

Nota 10 pentru prof. Trandafir! Împreună suntem echipa câștigătoare!

Puteți dona în contul RO61RNCB0318082518350001, titular Trandafir Constantin, deschis la BCR.
Autor: | | 0 Comentarii | 2065 Vizualizari

Constantin Trandafir este unul dintre cei mai îndrăgiți profesori de educație fizică din țară. Un om care a muncit enorm pentru a ajunge în poziția de cadru didactic, un om dedicat și mereu cu zâmbetul pe buze. Sfatul pe care îl oferă cu drag de fiecare dată elevilor săi este ,,Să facem echipă”. Din păcate, elevii au dovedit că au învățat lecția domnului Trandafir într-o situație la care nimeni nu s-a așteptat, “Obama” (așa cum îi spun lăzăriștii) a fost diagnosticat cu CAVERNOME MULTIPLE și necesită un tratament de specialitate în Turcia, costurile ședințelor de radioterapie ridicându-se la aproximativ 20.000 de Euro.

Cavernomul este o formatiune vasculară, un pachetel de capilare (cele mai mici vase de sânge), ce are aspectul unei mure. Aceasta conține sânge și produse de degradare a sângelui în diferite stadii de evoluție. De obicei se găsesc la nivelul emisferelor cerebrale dar pot apărea și la nivelul trunchiului cerebral sau al măduvei spinale. Deși cifrele din diferite studii variază, probabilitatea de a avea un cavernom este de aproximativ 1 la 200- 600 de persoane.

Vestea a surprins cu atât mai mult cu cât stilul de viață al domnului Trandafir este unul exemplar, alimentație corectă și sport. Cel mai probabil diagnosticul este ereditar, această problemă răpunându-i tatăl în urmă cu ceva ani.

Împreună putem face echipa câștigătoare!

Profesorul de sport, de la Colegiul Național,,Gheorghe Lazăr” București, stă la pat de câteva săptămânâni în așteptarea unei soluții salvatoare.

După ce a fost internat atât la Spitalul Municipal București, cât și la Bagdasar, s-a stabilit că domnul Trandafir are nevoie de ședinte de radioterapie la Clinica Anadolu din Turcia, având în vedere că cele 6 cavernoame(diseminate în cerebel și trunchiul cerebral) sunt foarte aproape de centrii respirației, iar riscul intraoperator este mult prea mare.

Elevii lui Obama au făcut cea mai mare echipă într-un meci al vieții, așa că atât foștii lăzăriști, cât și actualii vă cer sprijinul în lupta din care trebuie să ieșim câștigători. În acest moment pe lângă evenimentele caritabile care sunt în plină organizare, vă rugăm pe toți cei care puteți da o mână de ajutor să donați banii în contul RO61RNCB0318082518350001, titular Trandafir Constantin, deschis la BCR.

„Pe cei îndrăzneți, norocul îi ajută”!

Ce avere avea, de fapt, Nicolae Ceausescu! Unde se afla banii ACUM

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Educaţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI