Evenimentul Zilei > Politica > Noi tensiuni la PNL Cluj. Mihai Seplecan vrea sa îi ia locul lui Boc la Primăria Cluj
Noi tensiuni la PNL Cluj. Mihai Seplecan vrea sa îi ia locul lui Boc la Primăria Cluj

Noi tensiuni la PNL Cluj. Mihai Seplecan vrea sa îi ia locul lui Boc la Primăria Cluj

Lupta pentru canididatura la alegerile locale de anul viitor produc tensiuni în PNL. Mihai Seplecan şi-a anunţat intenţia de a obţine un mandat la Primăria Cluj, în dauna actualului edil Emil Boc.
Alin Tişe, membru în fostul PDL, l-a criticat prin intermediul presei pentru o măsură luată din poziţia de preşedinte de consiliu judeţean. Nu a durat mult şi replica a venit tot în presă, sub forma unui atac dur cu trimitere la averea şi afacerile familiei lui Alin Tişe, cel acuzat de colegul de partid, fără ocolişuri, de afaceri.
 
"Mă mir şi stau să mă gândesc cum unii politicieni clujeni ajung să aibă şapte case? Există în special unul din Aghireş, nu dau nume, vorbesc în general. Unul care şi-a mărit averea în 10 ani de peste 100 de ori. Era un pârlit când a intrat în politică şi la nici 10 ani, ce să vezi, face blocuri turn în mijlocul Clujului.Câţi politicieni au neveste notari care câştigă pe bandă rulantă contracte cu dedicaţie de la o anumită bancă de stat? Câţi preşedinţi de Consiliu Judeţean au avut norocul să aibă o rudă prim-ministru şi să muşte mâna care i-a facut oameni, ei fiind nişte neica nimeni din Aghireş?", a declarat Mihai Seplecan, potrivit ziardecluj.ro.
 
Vizibil enervat de declaraţiile făcute de preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe a reacţionat pe pagina sa de Facebook.
“Cât de prost trebuie să fii să faci o asemenea declarație ?! Incredibil de prost ! Este incredibil ce declarații cretine pot face acești politruci incompetenți!", a scris acesta pe pagina de socializare. 
 
Un scandal ce pare să nu se oprească, având în vedere că Alin Tişe a revenit la scurt timp cu o nouă postare dedicată colegului său de partid.  “Despre analfabeii care își permit să-mi atace familia , soția și rudele. Acest fapt nu-l voi tolera niciodată acestor interlopi politruci analfabeți!”, mai scrie președintele CJ Cluj pe Facebook. 
 
La finalul postării, Alin Tişe a ataşat şi un filmuleţ care face trimitere la o comparaţie a colegului său cu Marian Vanghelie din PSD.