Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi înregistrări compromițătoare cu Laura Georgescu: ”Trăi-v-ar! Să moară mama că vă belesc!”
Noi înregistrări compromițătoare cu Laura Georgescu: ”Trăi-v-ar! Să moară mama că vă belesc!”

Noi înregistrări compromițătoare cu Laura Georgescu: ”Trăi-v-ar! Să moară mama că vă belesc!”

Președintele CNA, Laura Georgescu, este protagonista unei noi serii de înregistrări compromițătoare. Şefa instituţiei care reglementează piaţa audio-vizuală din România, Laura Georgescu, li se adresează angajaților într-un limbaj suburban, greu de reprodus.

”- Da. De-aia vă belesc! Să moară mama că vă belesc! Cu bani. Vă iau din bani. Simplu!
– Trăi-v-ar! Sunteți bolnavi. Femeie! …Cică sunteți împotriva noastră. Doamne, trăi-v-ar! Sunteți bolnavi! Trăi-v-ar! Dacă voi nu-nțelegeți că noi aicea avem un demers comun
– Îți recunosc că sunt o vacă încălțată Laura Georgescu: Eu îți recunosc ție că sunt o vacă încălțată proastă.
– Funcționar: Nu, nu, vă rog frumos, doamnă!
– Avem o șefă care e și nef…
– Pricepi ce-ți spun? Sigur? Da? Deci nu mai amesteca ciorba cu laptele, că n-au sens, oamenii cum sunt, cu ce-au ei de făcut la job-ul lor. Pricepi? Și să știi o chestie! Se moare și se naște non-stop pe această planetă. Deci, nu sunt probleme de viață și de moarte nicăieri. Există doar un om dedicat, un om care arde și un om care inspiră alți oameni și există oameni care sunt cadavre. Așa! Daa, asta e! E greu! E greu! Avem o șefă care…săraca de ea, cred că e și nef…, printre altele. Ce-o vrea de la noi?”

"Sunt foarte multe reclamaţii la Antena 3, Antena 1 care se bagă la calup în şedinţă, şi sunt vânate anumite posturi: B1, Naşu TV, Realitatea TV pentru un singur cuvânt. Orice cuvânt care se spunea la Realitatea… La un moment dat, noi stăteam la cheremul doamnei. Eram sunaţi şi acasă să transcriem pasaje întregi din emisiunea lui Rareş Bogdan, a lui Naşu. Practic să transcriem, deşi nu era nicio sesizare oficială", a declarat un angajat CNA pentru Realitatea TV.