În aceste înregistrări, Laura Georgescu le-a adresat copiilor întrebări despre viața privată, despre ce se întâmplă acasă, dar și despre relația lor cu adulții „care se întorc nervoși acasă”. Mai mult, președintele CNA i-a lămurit pe băieți și cum stă treaba cu fetele.

„Să știi că o să vină ziua, niciun bărbat nu scapă, în care, o femeie, care va arăta probabil foarte bine, va râde de cum arăți tu și tu atunci vei fi o victimă. Asta-i viața, iubitu’ meu! Fetelor, calmați-vă!”.

Jos, jos, jos! Încetează vorba! Ce știi cum arată? De unde știi? Se-ntâmplă și-n clasă? Cine este cel care dă drumul la violență? Băiatul sau fata? Șșșșș! Șșșșș! Încă o dată, votăm, ca să ne putem înțelege. Cine crede că băieții încep primii cu violența? Mâna sus! Cine crede că fetele sar cu violența? Ziceți-mi și mie, de ce râdeți numai ca să râdeți? Pe bune! Mie mi se pare că sunteți oameni în toată firea în carcase mici. Care-i problema? De ce trebuie să râd numai ca să atrag atenția? Haideți să gândim, să scoatem enunțuri pe gură care să ne facă să fim brusc observați, da? Cine crede că violența o induce un adult care vine pornit, agresiv, în clasă și copiii doar o receptează? (un copil, nedumerit: adică profesorii?) Nu am spus profesorii! Am spus un adult intră-n clasă și aduce violența cu el, aduce o stare de nervozitate. Cine crede că acasă un adult vine cu stările lui nervoase și poate să inducă o stare de nervozitate în casă?”, spune președintele CNA.