Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre moartea lui Maradona. Cele mai recente mărturisiri ale apropiaților regretatului fotbalist creează și mai multă revoltă în rândul fanilor.

Decesul lui Maradona s-a produs în circumstanțe destul de bizare, oamenii legii declanșând imediat o anchetă. La câteva luni de la moartea lui Maradona, noi detalii provoacă un adevărat cutremur în rândul milioanelor de fani.

Leopoldo Luque, fostul medic al starului, a fost făcut KO de mass-media locale, iar noile dezvăluiri dau naștere unor întrebări mult mai complexe.

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre moartea lui Maradona

Fosta bucătăreasă a lui Maradona a declarat că a fost obligată să îi facă respirație gură la gură fostului campion mondial, fapt ce demonstrează că acestuia nu i-a fost acordată nicio asistență medicală adecvată la fața locului.

„Asistenta sa și bodyguard-ul au reușit să îl resusciteze, nu psihiatra sa, cum s-a speculat. Apoi mi-au spus că trebuie să îi fac respirație gură la gură. Eu eram șocată, impresionată de ce vedeam. Inițial am refuzat, dar apoi mi-au spus cum să procedez. A fost o nebunie, acele momente nu le voi uita niciodată”, a spus aceasta, scrie Play Sport.

Femeia a mai spus că Maradona nu a fost capabil să treacă peste moartea mamei sale. „Îi era dor de mamă, nu cred că a depășit niciodată momentul. Mai mult decât o pereche, această lipsă l-a doborât cel mai tare”, a mai declarat aceasta.

Aceste dezvăluiri par să confirme ipoteza potrivit căreia Maradona nu a beneficiat de o îngrijire profesionistă. Oamenii legii îl suspectează de neglijență pe medicul personal al starului.

Armando Diego Maradona a murit într-o locuință din Tigre, pe data de 25 noiembrie 2020. Maradona a murit după un stop cardiorespiratoriu.

Armando Diego Maradona se lupta cu dependența de alcool și cu depresia, iar după un control de rutină  i-a fost găsit un cheag de sânge pe creier, fiind operat de urgență. În urma operației pe creier, au existat cadre medicale care au rămas acasă la Maradona pentru a-l ține sub observație.