Evenimentul Zilei > Actualitate > Noaptea minţii! Ce a putut să facă un bărbat prins băut la volan
Noaptea minţii! Ce a putut să facă un bărbat prins băut la volan

Noaptea minţii! Ce a putut să facă un bărbat prins băut la volan

În luna iunie a acestui an un bărbat de 36 de ani din Suceava a fost prins de poliţişti când conducea o maşină sub influenţa băuturilor alcoolice. I s-a întocmit dosar penal şi i-a fost suspendat permisul de conducere. Numai că în week end-ul trecut bărbatul a revenit pe drumurile publice, de data aceasta stând pe scaunul din dreapta şoferului. Problema e că şoferul era soţia sa care nu are permis de conducere. Aşa că acum familia este mai puternică: ambii parteneri au dosare penale.

Un bărbat prins beat la volan i-a dat mașina soției sale, deși aceasta nu avea permis. Femeia a fost oprită de polițiști și s-a ales cu dosar penal. Întâmplarea neobișnuită a avut loc în Suceava, în comuna Marginea.

Bărbatul prins la volan beat iși pierduse permisul de conducere încă din luna iunie, dar a ţinut morțiș să aibă șofer, chiar și fără carnet. Așa că i-a încredințat mașina soției sale, pentru a-l duce unde avea nevoie chiar dacă știa că femeia nu are permis. Surprinzător este că femeia a acceptat, dar până la urmă a fost prinsă de polițiștii din localitatea Marginea.

O patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 41, din comuna Dornești, autoturismul condus de o localnică de 32 de ani, în care se afla ca pasager soţul acesteia, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, scrie portalul ştiridinbucovina.ro