Evenimentul Zilei > Actualitate > Nimeni nu se aştepta. Dolofanul Kim Jong Un încape într-un avion de vânătoare | GALERIE FOTO
Nimeni nu se aştepta. Dolofanul Kim Jong Un încape într-un avion de vânătoare | GALERIE FOTO

Nimeni nu se aştepta. Dolofanul Kim Jong Un încape într-un avion de vânătoare | GALERIE FOTO

Pentru liderul nord coreean, Kim Jong Un, pierderea în greutate a venit la ţanc pentru ultima sa apariție publică permițându-i să se strecoare în cabina de pilotaj a unui avion de vânătoare.

După ce Kim Jong Un a dispărut pentru aproximativ şase săptămâni din peisajul propagandistic, declanșând o avalanşă de speculaţii, mass-media oficială îl prezintă jovial în carlinga unei aeronave militare sau cu un vehicul militar camuflat în fundal, imagini care în mod normal ar fi fost clasificate drept informaţii secrete.

Fotografiile lui Kim Jong Un în avionul de vânătoare au apărut după executarea unor oficiali de rang înalt pentru că aceştia s-ar fi uitat la telenovele.

Imaginile marchează o revenire la normal pentru mașină de popagandă a Coreei de Nord, care oferă în mod curent imaginea dictatorului care participă la evenimente sportive și culturale, precum şi a dotărilor militare, menite a sublinia controlul liderului suprem asupra unei naţiuni prospere şi fericite, relatează Daily Mail.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: