Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicolo Napoli atacă: „Dina este un ţărănuş!”
Nicolo Napoli atacă: „Dina este un ţărănuş!”

Nicolo Napoli atacă: „Dina este un ţărănuş!”

După ce atacantul Universităţii a spus că italianul a fost doar cu numele la Craiova, antrenorul l-a ironizat pe fotbalist şi a făcut haz de necazul oltenilor.

Partida Universitatea Craiova – Astra Ploieşti (scor 1-0), din etapa a 27-a a Ligii I la fotbal, s-a lăsat sâmbătă cu scandal, premisele unui conflict fiind reprezentate de rivalitatea dintre olteni şi Nicolo Napoli, antrenorul intalian al prahovenilor fiind chiar fostul tehnician al „juveţilor”.

După ce a marcat golul care a decis meciul, atacantul Mihai Dina a sărit la beregata lui Napoli, cu care nu s-a înţeles deloc cât timp acesta a antrenat în Bănie. Eliminat în minutul 89 de arbitrul de centru Cristian Balaj pentru proteste, Napoli a intrat apoi în gura oltenilor, care l-au făcut albie de porci. „Nu mă interesează Napoli! El nu a fost antrenor la Craiova, ci Jerry Gane! Îmi aduc aminte că doar stătea cu mâinile în buzunar şi se uita la antrenamente”, a vărsat venin, la final, Dina, fotbalist care a evoluat sporadic în mandatul lui Napoli la Craiova.

Ieri, tehnicianul i-a răspuns dur, dând de înţeles că patronul Adrian Mititelu face echipa la Universitatea şi că obişnuieşte să-l titularizeze pe Dina, care „dă câteun gol pe sezon”, după cum l-a ironizat acelaşi Napoli.

EVZ: Domnule Napoli, aş vrea să vorbim despre meciul de ieri (n.r. – sâmbătă) dintre Astra şi Universitatea Craiova.
Nicolo Napoli:
Nu vreau să discut despre această partidă! N-am ce să vă spun! La reve…

Nici despre ceea ce a spus Dina despre dumneavoastră n-aveţi a face vreun comentariu?
Acest Dina nu contează pentru mine! E un ţărănuş! Dă câte un gol pe sezon, aşa că nu are ce să spună despre mine. Să fie sănătos! A vorbit şi el ca să se afle în treabă! Ce să spun eu despre el? Îl las să vorbească singur.

În ce relaţii vă aflaţi cu Dina pe când antrenaţi la Craiova? De ce vă poartă pică?
Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Salvarea lui Dina este Mititelu. El nu prea intra în echipă cât am fost eu acolo. Erau alţii mai buni decât el. Trebuie să-i mulţumească lui Mititelu fiindcă joacă la Universitatea Craiova!

„Să vorbească atunci când vor avea rezultate”

Aveţi vreo explicaţie pentru care oltenii vă vorbesc de rău?
Ar trebui să-mi mulţumească! Când vor găsi un antrenor mai bun decât am fost eu pentru Craiova, atunci să vorbească! Deocamdată, n-au rezultatele pe care le-am avut eu la Universitatea. Nu bârfele şi vorbele goale contează, ci rezultatele obţinute! Iar acestea sunt de partea mea.

Nici cu patronul Adrian Mititelu nu aţi rămas în raporturi cordiale. El de ce vă critică mereu?
A văzut că nu are rezultatele pe care echipa le-a avut cu mine. Şi atunci, normal că îi pare rău, iar aceste frustrări s-au transformat în astfel de reacţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: