Evenimentul Zilei > Actualitate > Nici cu 1 milion de dolari nu a reuşit Măruţă să-i ia faţa Simonei Gherghe
Nici cu 1 milion de dolari nu a reuşit Măruţă să-i ia faţa Simonei Gherghe

Nici cu 1 milion de dolari nu a reuşit Măruţă să-i ia faţa Simonei Gherghe

În ciuda invitatului de seamă cu care Cătălin Măruţă a decis să lanseze noul sezon al emisiunii Happy Hour, singurul bărbat care a născut, Simona Gherghe a reuşit să atragă mai mult interes din partea publicului odată cu debutul ei ca prezentatoare a emisiunii “Acces Direct”.

Nici invitaţii ei nu au fost mai prejos – părinţii Mădălinei Manole au venit în premieră pentru a povesti aspecte mai puţin cunoscute din viaţa fiicei lor.

În intervalul orar 17.42 -18.59, Acces direct a fost lider de piaţă pe targetul all urban, cu un rating de 4.7 procente şi o cotă de piaţă de 18.5%, în vreme ce emisiunea moderată de Cătălin Măruţă a înregistrat 4.3% rating şi 17% cotă de piaţă.

Postul Pro Tv nu a reuşit să se impună în fruntea clasamentului de audienţă, în ciuda faptului că presa anunţa că postul din Pache Protopopescu ar fi plătit 1 milion de dolari pentru a-l aduce pe singurul bărbat însărcinat din lume în platoul emisiunii.
Mădălina încă ridică audienţele

Simona Gherghe i-a avut invitaţi în cea de-a doua parte a emisunii, pe părinţii Mădălinei Manole care au simţit nevoia să clarifice o parte dintre lucrurile pe care soţul artistei sau presa le-a afirmat după nefericitul eveniment din luna iulie. Aceştia au declarat pentru "Acces direct" că nu îşi doresc averea fiicei lor, ci doar să “cureţe” imaginea artistei şi au făcut declaraţii uluitoare în timpul conversaţiei de aseară cu Simona Gherghe.

Ion şi Eugenia Manole se vor afla şi în această seară la Acces Direct unde vor continua să facă dezvăluiri şocante despre trecutul fiicei lor. Telespectatorii îi pot revedea, alături de Simona Gherghe, de la ora 17.00, la Antena 1.

Povestea bărbatului care a născut

Thomas Beatie este transexual, însă nu acesta este aspectul care l-a făcut celebru. Renumele mondial a venit atunci când toată lumea a vrut să îl cunoască pe singurul bărbat care a fost însărcinat şi a născut pe cale naturală. Pentru că experienţa i-a reuşit, Thomas s-a gândit să o scutească pe soţia sa de povara celor nouă luni de sarcină şi a doua, şi a treia oară.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Happy Hour, Beatie a vorbit deschis despre familie, copii, deciziile grele pe care le-a luat de-a lungul vieţii, transformarea din femeie în bărbat, dar şi despre subiecte delicate precum viaţa sa sexuală şi clipele în care a rămas… gravid.

Mai  şocant este, pe lângă faptul că Thomas este din punct de vedere legal un barbat care şi-a păstrat organele de reproducere feminine, modul în care acesta şi-a adus pe lume cei trei copii. El i-a mărtusit lui Măruţă  că a nascut pe cale naturală şi că nici unul dintre copiii săi nu a venit pe lume prin operaţie de cezariană.

Pentru că în momentul în care a luat decizia de a aduce pe lume copii a întâmpinat foarte multe obstacole şi nu a avut parte de susţinerea nimănui, Thomas şi sotia sa, Nancy, au realizat inseminarea artificiala chiar la ei acasă, aceasta fiind tot o premieră.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: