Evenimentul Zilei > Actualitate > Neymar este din nou în centrul atenției, din cauza transferului la Barcelona. Nume grele riscă să intre în PUȘCĂRIE
Neymar este din nou în centrul atenției, din cauza transferului la Barcelona. Nume grele riscă să intre în PUȘCĂRIE

Neymar este din nou în centrul atenției, din cauza transferului la Barcelona. Nume grele riscă să intre în PUȘCĂRIE

Nume grele din fotbal sunt investigate în cazul transferului brazilianului Neymar, de la formația Santos la FC Barcelona. Dosarul ce vizează mutarea a fost deschis din nou, după ce fusese închis în acest an, din lipsă de probe.

Un nou dosar ce vizează transferul brazilianului Neymar, de la Santos la Barcelona, a fost deschis, conform presei spaniole. Cazul a fost cercetat și închis în această, vară, din lipsă de probe, dar ancheta a fost reluată. DIS, compania de investiții care deținea 40% doin drepturile federative asupra lui Neymar, a susținut și susține în continuare că suma de transfer nu a fost 57 de milioane de euro, co de 100 de milioane de euro, diferența fiind ascunsă de oficialii de la Santos și Barcelona. Printre persoanele care sunt anchetate și riscă să intre în pușcărie se numără tatăl jucătorului, dar și președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu. Cei doi riscă să fie condamnați între 1 și 4 ani. De asemenea, și cele două cluburi sunt cercetate.