Evenimentul Zilei > Sport > Nebunia lui Becali a prins viață. Să vină banii pe Coman. „Merită 30 de milioane de euro”
Nebunia lui Becali a prins viață. Să vină banii pe Coman. „Merită 30 de milioane de euro”

Nebunia lui Becali a prins viață. Să vină banii pe Coman. „Merită 30 de milioane de euro”

Visele lui Becali de a primi zeci de milioane pe jucătorii săi sunt susținute cu declarații din anturajele celor mai mari antrenori ai momentului.

FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Spania, unde echipa roș-albastră a înregistrat două victorii, o remiză şi o înfrângere. Echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă a cedat în faţa elveţienilor de la FC Basel, apoi a câştigat partidele cu Karlsruher şi cu Jeonbuk . Singura remiză a fost cu Lokomotiv Moscova.

Jose Morais, antrenorul lui Jeonbuk, echipă pe care FCSB a învins-o cu 3-1 în ultimul amical disputat în Spania, consideră că Florinel Coman chiar poate pleca de la vicecampioana României pentru 30 de milioane de euro. Antrenorul sud-coreenilor are un CV extrem de bogat şi se poate lăuda cu trofee ale Ligii Campionilor, campionate câştigate în Anglia sau în Italia şi multe alte competiţii în care s-a impus de-a lungul carierei.

Cine este Morais

Iar totul datorită colaborării pe care a avut-o cu Jose Mourinho. Morais a fost „secundul” lui „The Special One” la FC Porto, la Chelsea şi la Inter, iar acum are rezultate de excepţie pe banca lui Jeonbuk, alături de care a cucerit titlul în sezonul trecut din Coreea de Sud. Imediat după amicalul cu FCSB, Jose Morais a recunoscut, la Telekom Sport, că Florinel Coman este un jucător care poate fi transferat în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

„Suntem în pregătiri, aşa că pot spune că a fost un test foarte bun. Steaua e o echipă bună şi întotdeauna e bine să joci împotriva ei. (n.r. despre Florinel Coman) Cred că numărul 7, la ce preţuri se plătesc acum, valorează aceşti bani, 30 de milioane de euro. E un jucător bun” , a spus Jose Morais pentru Telekom Sport.