Nea Spirache va fi ales în 2024. Titanic Vals in politică. Cristoiu TV. Video

Nea Spirache va fi ales în 2024. Titanic Vals in politică. Cristoiu TV. Video

Cu toate că e netuns, nu dă apă caldă bucureștenilor, Nicușor Dan a crescut în ochii Capitalei. Are 23 %. Pentru că nu e politician și nu e șmecher. E imaginea unui zăpăcit, dar de care nu s-a lipit nicio acuzație.

Cu toate că e netuns, nu dă apă caldă bucureștenilor, Nicușor Dan a crescut în ochii Capitalei. Are 23 %. Pentru că nu e politician și nu e șmecher. E imaginea unui zăpăcit, dar de care nu s-a lipit nicio acuzație. Nicușor Dan se înscrie în sindromul „Nu mă votați!”. Este Spirache Necșulescu din „Titanic vals”.

Cristoiu atrage atenția asupra unei noi formule pe care, posibil, o vor folosi partidele pentru 2024. Ion Cristoiu l-a înjurat mereu pe Horia Constantinescu, preşedintele ANPC. Astăzi, însă, îi ia apărarea pentru că este subiectul unui abuz din partea poliției. Acum trei ani a fost înregistrat de camera de corp a unui agent de la Poliţia Eforie. Filmările au ajuns pe mâna presei și în rețelele de socializare. Inadmisibil. Și, maestrul își numără zilele până la aventura din nordul Angliei. Cu gândul la Edinburgh, ne învață ce trebuie să facem înainte să ajungem într-o destinație nouă. Fie că e vacanță, fie că e vorba de călătorii culturale. Îl avem și astăzi pe Cristoiu în jurnalul video pe canalul de YouTube HAI ROMÂNIA și pe pagina de Facebook evz.ro.

Emisiunea poate fi urmărită AICI

Ne puteți urmări și pe Google News