Naţionala de polo, învingătoare la Moscova

Naţionala de polo, învingătoare la Moscova

Selecţionata de polo a României a câştigat Cupa Independenţei, un turneu de verificare desfăşurat la Moscova, tricolorii obţinând victoria în toate cele trei partide, cu Serbia, Rusia şi Grecia.

Românii s-au impus, vineri, în faţa sârbilor, scor 12-5, ieri au câştigat meciul cu Rusia, scor 12-8, iar astăzi au învins Grecia, scor 10-7.   Deşi pe site-ul Waterpolo.ru la partida Serbia - România scorul a fost trecut 12-5, Anatolie Grinţescu, preşedintele Federaţiei Române de Polo, a precizat pentru Mediafax: „Nu ştiu de ce organizatorii ruşi au dat scorul 12-5 în favoarea Serbiei în primul meci, pentru că a  fost  invers. Bine că am câştigat turneul în faţa unor echipe valoroase. Sperăm ca echipa să aibă un comportament la fel de bun şi în cadrul turneului de la Bucureşti”.

Naţionala de polo va mai participa la un turneu de verificare, între 26 şi 28 iunie, la Bucureşti, la competiţie urmând să fie prezente Germania, Rusia şi Ungaria.   

Începând cu data de 20 iulie, selecţionata României va juca la Campionatul Mondial, unde va evolua în Grupa D, având ca adversare echipele din SUA, Macedonia şi Italia.

Ne puteți urmări și pe Google News