Evenimentul Zilei > Actualitate > Nadine îl acuză pe Claudiu Bleonţ de hărţuire sexuală
Nadine îl acuză pe Claudiu Bleonţ de hărţuire sexuală

Nadine îl acuză pe Claudiu Bleonţ de hărţuire sexuală

Nadine a vorbit în direct la "Cancan TV" despre avansurile pe care i le făcea Claudiu Bleonţ şi motivul pentru care a fost nevoită să renunţe la proiectul pe care îl avea împreună cu acesta.

Nadine a mai spus că soţia lui Claudiu Bleonţ ştie de toate problemele pe care aceasta le-a avut cu el. "Mă bucur că soţia lui mă susţine. Am simţit asta de când i-am povestit de prima dată ce s-a întâmplat cu Claudiu. Sunt uluită, nu îmi vine să cred unde s-a ajuns. Claudiu nu m-a luat în serios niciodată şi acum am ajuns să îmi spun bezele la televizor cu soţia lui. El îmi făcea avansuri de faţă cu soţia lui. El a spus lucruri foarte umilitoare faţă de soţul meu, faţă de familia mea, faţă de mine", a spus Nadine.
Tot ea a mai declarat că nu i se pare normal că s-a ajuns atât de departe şi lucrurile pe care i le spunea Claudiu Bleonţ sunt interpretate de unele femei ca o glumă. " Eram la Slatina şi într-o seară a vrut să vină peste mine în cameră. Bătea cu pumnul în uşă şi zbiera la mine: "Când ne mai f**** şi noi. El a făcut glume de genul ăsta şi faţă de primarul din Slatina, atunci când ne-am văzut cu el", povesteşte actriţa.
Bleonţ s-ar fi purtat la fel şi cu alte femei cu care lucra la piesa  "Amedeu sau scapi de el cu greu". Nadine a fost nevoită să-i spună soţiei lui Bleonţ că nu mai vrea să fie în preajma actorului. "Nu mai mergeam la repetiţii împreună, dar m-a prins pe scenă, în faţa oamenilor, şi m-a ameniţat", a spus Nadine despre momentul care a făcut-o să renunţe la colaborare.
Sursa: Cancan

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.