Mutu, la judecată cu şefii Fiorentinei

Mutu, la judecată cu şefii Fiorentinei

Internaţionalul român Adrian Mutu s-a judecat azi cu oficialii clubului Fiorentina pentru salariul său. Oficialii de la Fiorentina vor să-i scadă salariul lui Mutu pe perioada în care atacantul român e suspendat.

Adrian Mutu şi avocatul său, Paolo Rodella, au apărut astăzi în faţa Colegiului Arbitral al Ligii Italiene de fotbal pentru a-şi apăra cauza în litigiul cu clubul Fiorentina, unde românul e legitimat. Verdictul se va da cel mai târziu mâine Colegiul a analizat cererea clubului Fiorentina de înjumătăţire a salariului fotbalistului pe întreaga perioadă în care acesta este suspendat pentru dopaj (29 ianuarie-29 octombrie). Avocatul Paolo Rodella a declarat că apărătorii atacantului Adrian Mutu au respins cu fermitate, la audierile ce au avut loc astăzi la liga italiană cererea Fiorentinei de a nu-i plăti jucătorului salariul în perioada suspendării, fiind luată în calcul varianta reducerii retribuţiei acestuia. "Am respins cererea de a nu plăti deloc salariul"

"Au fost discuţii, însă nu pot să spun când va fi anunţată decizia. Noi am respins cu fermitate cererea clubului Fiorentina de a nu plăti deloc salariul jucătorului în cele nouă luni de suspendare. Cred că cealaltă variantă oferită de club, privind reducerea salariului, este cea mai plauzibilă în vederea unei soluţii finale", a declarat avocatul lui Mutu, Paolo Rodella, pentru Radioblu, informează siteul violanews.com., citat de Mediafax

Comisia de arbitraj din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia a analizat în această după-amiază cererea grupării Fiorentina de a nu-i plăti integral salariul jucătorului român Adrian Mutu pe perioada cât acesta a fost suspendat, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an. Mutu a primit 500.000 de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit site-ului violanews.com, Mutu a primit de la Fiorentina suma de 500.000 de euro din ianuarie, când a fost depistat pozitiv, până pe data de 19 aprilie, când a fost suspendat, iar pentru cele 5 luni de la data suspendării, jucătorul ar mai fi trebuit să primească 800.000 de euro. Mutu va putea reveni pe teren după data de 29 octombrie. Adrian Mutu a fost suspendat în luna ianuarie a acestui an după ce a fost prins dopat cu sibutramină.