Mureşan: „Arbitrii au sărit cu arme şi bagaje în tabăra Stelei“

Mureşan: „Arbitrii au sărit cu arme şi bagaje în tabăra Stelei“

Oficialii de la CFR Cluj au luat foc după ce au aflat că FRF l-a delegat ca observator la partida de astăzi, dintre CFR şi Farul, pe Mircea Neşu, tatăl fotbalistului stelist Mihăiţă Neşu.

Ardelenii au cerut imediat schimbarea observatorului pentru arbitri.

Dându-şi seama de gafa comisă, forul condus de Mircea Sandu l-a trimis la Cluj pe Ioan Igna. „De ce nu l-au pus pe Valeriu Argăseală? Îl acceptam pe Neşu doar dacă în Giuleşti, la Rapid - Steaua, ar fi pus observator puştiul lui Ando (n.r. - Mihnea Andone, fiul antrenorului clujean). Cineva face aceste delegări superficial“, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele grupării din Gruia, aluzia la Ionuţ Lupescu (directorul general al FRF) fiind evidentă.

Pentru prima oară de când sunt lideri, ardelenii dau semne de nelinişte. „Dacă nu trecem de Farul, iar Steaua bate în Giuleşti, lucrurile se complică“, a admis Mureşan. Răsfăţată în tur de arbitri, CFR s-a văzut abandonată de cavalerii fluierului tocmai când are mai mare nevoie de ei. „Arbitrii au trecut cu arme şi bagaje în tabăra Stelei“, explică Iuliu Mureşan, care e convins că „roş- albaştrii“ vor fi ajutaţi până la finalul sezonului de „fluieraşi“. Pentru meciul de diseară, cu Farul, Andone nu va putea conta pe doi dintre cei mai buni oameni ai săi, Fabbiani şi Panin, ambii suspendaţi. Revine, în schimb, Semedo.

Ne puteți urmări și pe Google News