Multescu: "In locul programului de Revelion am urmarit casete cu portughezi!"

Nou-promovata Universitatea Cluj, echipa de fotbal patronata de primaria din orasul de sub Feleac, a ramas ieri fara antrenor, dupa ce fostul international dinamovist Gheorghe Multescu si-a prezentat la amiaza demisia.

 „Turcul” a apelat la solutia extrema nemultumit fiind ca gruparea ardeleana n-a reusit sa transfere niciun jucator in pauza de iarna. Spre seara, Multescu a primit un telefon de la Emil Boc. Primarul Clujului a cautat sa-l intoarca din drum pe Multescu si a convocat pentru astazi o sedinta, cu scopul de a analiza situatia si de a gasi solutiile iesirii din impas.

La Cluj, contrastul e total. In timp ce bogatii de la CFR Cluj ocupa primul loc in Liga I si cumpara fotbalisti pe banda rulanta de la echipe de Liga Campionilor (ieri, in Gruia a fost prezentat portarul canadian Lars Hirschfeld), „sepcile rosii” agonizeaza pe ultimul loc al clasamentului. Multescu este al 17-lea antrenor care demisioneaza in acest sezon de pe banca tehnica a unei formatii de Liga I.

EVZ: Domnule Multescu, plecati de la Universitatea Cluj? Gheorghe Multescu: Deocamdata, mi-am prezentat doar verbal demisia. Mi-am exprimat dorinta de a pleca de la echipa intr-o discutie purtata cu Anton Dobos, presedintele Consiliului de Administratie. Apoi, cateva ore mai tarziu, m-a sunat domnul primar Boc, care mi-a zis sa nu ma grabesc. A convocat pentru maine (n.r. - astazi) o sedinta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce v-ar putea promite primarul, astfel incat sa va determine sa va razganditi?Nu stiu. Mi-e greu sa cred ca se pot face minuni peste noapte. Sunt mai multe probleme la Universitatea. Prima dintre ele este ca echipa n-a scapat de jucatorii cu contracte mari: Martin Tudor, Gigel Coman, Olah... Astfel, preconizatul proces de primenire n-a avut loc. Cel mai grav lucru este ca n-am cumparat niciun jucator! Cum sa repar problemele echipei, daca n-am jucatori?

De ce n-ati plecat dupa terminarea turului?Situatia s-a agravat in ultima perioada. N-am avut parte de Sarbatori fericite. In loc sa sarbatoresc Craciunul si sa ma uit la programul de Revelion, in noaptea dintre ani am urmarit casete cu portughezi! Am muncit de mi-au sarit capacele, dar jucatorii pe care i-am cerut n-au fost adusi. Am avut eu multe pariuri in cariera, dar parca acum am cea mai grea perioada! Niciodata n-am avut atatea probleme la un loc. Nici macar la Sportul Studentesc.