"Noua putere a apărut pe hoţie. Nu a furat un scaun din Parlament, au fost cumpărare conştiinţe. În cazul în care cumperi parlamentari, promiţând marea cu sarea, îi faci să voteze inclusiv împotriva preşedintelui legitim al acestei ţări. Puteţi să aveţi încredere în asemenea oameni?", a spus fostul premier, citat de Gândul.info.
Mihai Răzvan Ungureanu i-a criticat în termeni duri pe Victor Ponta şi Crin Antonescu.
"În fruntea ţării este un prim-ministru care a plagiat, adică a furat, a furat o carte. Un prim-ministru care a minţit. La Cotroceni, ca interimar, se află un preşedinte care a venit la muncă în Parlament unu la sută, un procent din timpul de lucru, adica cinci minute din serviciul dumneavostră într-o zi", a declarat Ungureanu, la Arad, în faţa a 500 de simpatizanţi ai Iniţiativei Civice de Centru Dreapta.
Ungureanu a reproşat USL că a făcut promisiuni, precum mărirea salariilor şi pensiilor, dar în acest moment "o pâine costă mai mult decât acum trei luni, un litru de benzină costă mai mult decât acum trei luni".
Fostul prim-ministru le-a cerut celor prezenţi la întrunire să-şi îndemne familiile să voteze împotriva demiterii preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.