Evenimentul Zilei > Monden > Motivele despărțirii lui Alex Bodi de Daria Radionova. Ce rol a jucat Mădălina Ghenea
Motivele despărțirii lui Alex Bodi de Daria Radionova. Ce rol a jucat Mădălina Ghenea

Motivele despărțirii lui Alex Bodi de Daria Radionova. Ce rol a jucat Mădălina Ghenea

Alex Bodi și Daria Radionova au pus punct relației, motivul fiind accesele de gelozie ale femeii.

Gelozia a fost motivul despărțirii lui Alex Bodi de Daria Radionova. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a confirmat că nu mai este împreună cu Daria pentru cancan.ro. Cei doi au decis să se separe după mai multe asemenea episoade de gelozie, cel care a pus punct relației fiind controversatul milionar.

Alex Bodi și Daria Radionova au început o relație la începutul lunii noiembrie anul trecut, la scurtă vreme după ce bărbatul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Daria Radionova a fost alături de el în ultimele luni, în timpul arestului la domiciliu.

„Ne-am despărțit acum două săptămâni, fără să ne mai certăm sau ceva de genul. Trec printr-o perioadă mai agitată a vieții mele și cred că tensiunile și-au spus cuvântul. E o femeie foarte OK și îi mulțumesc că a fost lângă mine în momentele respective. Nu ne mai urmărim (pe Instagram, n.r.) pentru că nu are sens, suntem fiecare cu viața lui”, a declarat Alex Bodi pentru cancan.ro.

Daria Radionova, geloasă pe Mădălina Ghenea

Se pare că Daria Radionova era foarte geloasă pe Alex Bodi și arăta acest lucru de fiecare dată când avea ocazia. Potrivit sursei citate, șatena ar fi avut o problemă incusiv cu Mădălina Ghenea, deși Alex Bodi nu o cunoștea personal. Certurile au luat amploare când acesta a început să o urmărească pe starleta din Italia pe Instagram.

„Referitor la Mădălina Ghenea, sunt un bărbat liber momentan. Doar o urmăresc, pentru că este o femeie superbă și cred că o urmăresc o mulțime de bărbați, deci nu e nimic ieșit din comun!”, a mai spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, prinsă în disputa dintre Alex Bodi și Daria Radionova

Nici Bianca Drăgușanu, fosta soție, nu a scăpat de înțepăturile Dariei. Bianca Drăgușanu ar fi fost de multe ori adusă în discuție, în certurile dintre cei doi. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost împreună aproape trei ani, timp în care au împărțit și bune și rele.

Controversatul milionar a s-ar fi refugiat în brațele Dariei Radionova după fiecare ceartă și despărțire de Boanca Drăgușanu. Aceasta până în momentul în care s-au despărțit, iar el a adus-o pe Daria în țară.