Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăguşanu, atacată dur de Daria Radionova. Rămâi crucit când citeşti ce a zis
Bianca Drăguşanu, atacată dur de Daria Radionova. Rămâi crucit când citeşti ce a zis

Bianca Drăguşanu, atacată dur de Daria Radionova. Rămâi crucit când citeşti ce a zis

Bianca Drăguşanu, fosta soţie a lui Alex Bodi, a fost atacată dur de Daria Radionova, femeia alături de care omul de afaceri şi-a refăcut viaţa după ce a divorţat de blondină.

Bianca Drăguşanu, atacată dur de Daria Radionova. Reacția femeii cu origini ruseşti vine după acuzațiile aduse de Bianca Drăgușanu, care a spus că a fost bătută de Alex Bodi. Blondina a publicat dovezile bătăilor și violențelor încasate din partea celui care este este arestat la domiciliu. Bodi a fost arestat toamna trecută, într-un dosar deschis de DIICOT Craiova pentru trafic de persoane și proxenetism.

Bianca Drăguşanu a publicat imagini în care are chipul desfigurat din cauza loviurilor. Cu privire la acest subiect, Daria Radionova a reacţionat cu multă răceală şi indiferenţă faţă de situaţia unei femei agresate de un bărbat.

Blondina a devoalat că fostul partener de viață este cel care a bătut-o atât de crunt încât i-a învineţit faţa. După dezvăluirile din cadrul emisiunii Xtra Night Show, pe numele omului de afaceri a fost deschis un dosar penal pentru agresiune domestică.

Bianca Drăguşanu, atacată dur de Daria Radionova

Într-o intervenţie la Antena Stars, Daria Radionova a avut o primă reacție despre acuzațiile aduse de Bianca Drăgușanu: „De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă.

Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni.

Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el.

De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările.”

BDragusanu antenastars.ro