Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi dă cărțile pe față. Afirmații uluitoare despre relația cu Daria Radionova
Alex Bodi dă cărțile pe față. Afirmații uluitoare despre relația cu Daria Radionova

Alex Bodi dă cărțile pe față. Afirmații uluitoare despre relația cu Daria Radionova

După divorțul Biancăi Drăgușanu de omul de afaceri Alex Bodi au apărut în spațiul media foarte multe informații, potrivit cărora acesta ar fi avut o relație extraconjugală cu Daria Radionova, o afaceristă extravagant din Republica Moldova.

Despre acest lucru, Alex Bodi s-a hotărât să vorbească. Zvonurile relației dintre Alex Bodi și focoasa șatenă au fost alimentate și mai mult zilele trecute, când într-o postare pe Internet, apare iniţiala divei care locuieşte în Londra de ani buni.

Potrivit mărturisirilor sale, ei s-au cunoscut luna trecută, când lucrurile au degenerat în mariajul cu Bianca Drăgușanu.

„ Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul”, a dezvăluit Alex Bodi.

Afaceristul din Mediaş s-a căsătorit civil cu Bianca Drăgușanu pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020, potrivit cancan.ro