Evenimentul Zilei > Actualitate > Moştenitoarea averii Swarovski s-a căsătorit într-o rochie cu 500.000 de cristale. Preţul este fabulos! FOTO în articol
Moştenitoarea averii Swarovski s-a căsătorit într-o rochie cu 500.000 de cristale. Preţul este fabulos! FOTO în articol

Moştenitoarea averii Swarovski s-a căsătorit într-o rochie cu 500.000 de cristale. Preţul este fabulos! FOTO în articol

Moştenitoarea averii Swarovski, Victoria Swarovski, s-a căsătorit în oraşul italian Trieste, având parte de o ceremonie de lux la care a purtat o rochie cu 500.000 de cristale montate pe materialul preţios. Superba rochie de mireasă a costat peste un milion de dolari.

Victoria Swarovski, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Werner Mürz, investitor în domeniul imobiliar. La ceremonia care a avut loc la  Catedrala San Giusto, Trieste, au participat 250 de prieteni apropiaţi şi membri ai familiei. Mireasa a fost condusa la altar de tatăl ei, Paul Swarovski.

Pentru că mireasa este fericita moştenitoare a unei averi colosale, rochia de mireasa a fost pe măsură. Valorează peste un milion de dolari şi a fost decorată cu 500.000 de cristale Swarovski, cu o trenă imensă cântărind 46 de kilograme. Mireasa a purtat şi un voal de 8 metri lungime, cercei cu diamante şi o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choo,  iar verigheta cu montură de diamante.

Nunta a durat ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi,  cu două petreceri care au urmat după ceremonie. La prima petrecere mireasa a purtat o rochie albă mai simplă, iar pentru cea de-a doua petrecere a ales o rochie roşie voluminoasă, decorată, de asemenea, cu sute de mii de cristale roşii mici, potrivit protv.md.

Victoria Swarovski - Splash Victoria Swarovski - Splash