Tânăra a fost găsita moartă la finele lunii trecute, în apartamentul în care locuia în Germania, în localitatea Haslach im Kinzigtal, din Pădurea Neagră. Pe corpul ei ”s-au găsit urme de violență ieșită din comun”, a transmis poliția. Principalul suspect este chiar iubitul tinerei, un bărbat de 37 de ani, care a fost arestat de polițiști în aceeași zi, și care, la începutul săptămânii trecute, a fost acuzat oficial de comiterea crimei.

Întreaga comunitate din Tomești o plânge pe tânăra de o frumusețe răpitoare, care a încetat, brusc, să mai existe. Nimeni nu poate înțelege ce a fost în mintea iubitului ei când a agresat-o. Prietenele tinerei spuneau că l-a cunoscut pe Florin Homenco în urmă cu șase luni și era fericită că bărbatul o iubea și se purta foarte atent cu ea.

Florin Homenco, 37 de ani, din Fântânele, Arad, este un idivid care a făcut pușcărie, pentru furt, lipsire de libertate și alte violențe, acționând alături de ”locotenenții” celui mai temut interlop adădean, Uțu Rohozneanu. A fost prins în 2007 în Spania, unde cerea taxă de protecție de la românii  care munceau legal acolo. Își amenința victimele că le aruncă de la etaj, le băteau până la leșin sau pur și simplu le tăia victimele cu cuțitul pentru a le face să plătească. A fost eliberat condiționat acum doi ani.

Te-ar putea interesa și: