Evenimentul Zilei > Actualitate > „Mondenii” se reîntorc cu personaje noi
„Mondenii” se reîntorc cu personaje noi

„Mondenii” se reîntorc cu personaje noi

Prima TV prezintă astăzi, de la ora 23.00, un nou sezon al "Mondenilor", ce se va difuza zilnic, timp de 30 de minute.

"Mondenii" revin la Prima TV, în fiecare seară de luni până joi, cu un nou sezon plin de surprize, atât în materie de rubrici, cât şi de personaje.

Cele mai noi personaje sunt make-up artistul Adi Pescariu şi hair-stylistul Florin Hentz, care vor lucra în salonul de frumuseţe al lui Carmen Pleşea (deţinătoarea de reptile de apartament).

Probleme de identitate

Simona Senzual şi Diana Munteanu au o criză de identitate: s-au îmbrăcat la fel şi nu mai ştiu care e una şi care e cealaltă. Marea problemă apare atunci când una dintre ele trebuie să se ducă acasă la Claudiu Niculescu, dar nu-şi dau seama care.

Consacraţii Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. se duc conştiincioşi să-şi plătească taxele pentru contractele pe drepturi de autor. La ghişeu, funcţionara nu le recunoaşte pe cele două vedete şi lucrurile se complică.

Gigi Becali este în criză de antrenor la Steaua şi, după ce a stat şi a analizat fiecare ofertă, s-a hotărât să o angajeze pe Simona Pătruleasa pentru a-i antrena pe stelişti. Evenimentul nu poate trece neobservat, aşa că decide să organizeze o conferinţă de presă.

Romeo Fantastik nu poate dormi din cauza unui ţânţar. O aduce drept momeală pe Marinela Niţu, dar fără niciun rezultat… Atunci se simte nevoit să apeleze la singura armă din dotare.

În episodul de mâine, Oana Roman, Raluca Bădulescu şi Nikita vor ieşi să se plimbe în parc, fiecare însoţite de câte un stripper în lesă. Guţă şi Bursuc sunt jefuiţi de 400.000 de euro, iar maestrul Radu Beligan este protagonistul celui mai recent videoclip al Innei.

Cursuri de box pentru Radu Beligan

Cu toate că au divorţat de 12 ani, Mariana şi Horia Moculescu încă mai împart acelaşi apartament şi continuă să se certe pentru orice fleac.

Miercuri, telespectatorii le vor revedea pe vrăjitoarele Samuela şi Maria Câmpina, care s-au hotărât să-şi cumpere casă de marcat,intrând astfel în legalitate. Problema apare atunci când sunt reclamate la Protecţia Consumatorilor. Doroftei se reapucă serios de box, iar Radu Beligan este interesat să ia nişte cursuri, aşa că începe să se antreneze cu "Moşul".

Personajul monden Connect-R are ceva probleme de identitate, aşa că, pentru a se regăsi, apelează la câţiva specialişti.

Citiţi şi:

  • Umorul se mută on-line
  • Angel Popescu: „Nu întâmplător «Mondenii» sunt în top”|VIDEO
  • Repetiţii nesfârşite ca să faci umor spontan
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: