Cu toate că a pierdut sarcina, cei doi nu se dau bătuți și își pun speranțele ca minunea se se întâmple cât mai curând.

Încă de pe vremea când era măritată cu Ilie Năstase, Brigitte Pastramă a recunoscut că-și mai dorește un copil. Problema a fost, însă, la legendarul tenismen care nu își mai dorea moștenitori.

Brigitte are deja un băiat, pe nume Robert, din căsnicia cu afaceristul Octavian Sfăt. Din relația cu Ovidiu Torj, ea mai are o fiică, în vârstă de aproape 14 ani, Sarah.

De altfel, vedeta s-a bucurat enorm când medicii au anunţat-o, în urmă cu câteva luni, că e însărcinată. Din păcate, însă, fericirea ei a fost de scurtă durată.

În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat o persoană apropiată cuplului, pentru „Click!”. 

Brigitte și-a scos la vânzare două case, în această perioadă. Apartamentul din Mamaia, la prețul de 150.000 de euro, și casa din localitatea timișoreană Dumbrăvița, în valoare de 194.000 de euro.