Evenimentul Zilei > Monden > Momente de panică totală pentru Gina Pistol. Pe o poză cu fetița ei a fost scris un mesaj ciudat
Momente de panică totală pentru Gina Pistol. Pe o poză cu fetița ei a fost scris un mesaj ciudat

Momente de panică totală pentru Gina Pistol. Pe o poză cu fetița ei a fost scris un mesaj ciudat

Gina Pistol trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei de când a devenit mamă Doar că fetița ei, pe lângă bucuria imensă pe care i-a aduce în fiecare moment, îi provoacă și diverse îmgrijorări.

Recentă, a trecut prin momente de adevărată panică din cauza unei femei.

”De la o vreme, mă tot agresa verbal pe Facebook” a povestit vedeta pentru Impact. ”Sunt multe persoane care mă critică sau mă ceartă pentru că nu postez fotografii cu fetița mea. Noi așa am decis, să nu o expunem”, a povestit partenera lui Smiley.

”Fana” Ginei nu s-a oprit  nici când a fost rugată, nici când mesajele i-au fost șterse. ”Nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a mai spus Gina Pistol.

Dar femeia a trecut la amenințări. Și s-a folosit și de fetița cuplului, aspect care pe Gina a speriat-o foarte tare.

”Cred că are probleme la cap. Nu m-am gândit să fac o sesizare la poliție, nu știu dacă mă ajută cu ceva acest lucru. Un lucru care m-a speriat foarte tare a fost acela când a făcut un print screen cu fetița mea și a scris ceva pe imagine, nici nu vreau să reproduc ce . Sunt tot felul de persoane în lumea asta. Mergi normal pe stradă și te trezești cu ceva în cap. După părerea mea, acea persoană și-a făcut o lume imaginară a sa”. a completat Gina.