Pentru aceasta, Natalie a apelat la apelat la un donator de spermă anonim. Copilul se va naște în toamna acestui an.

De asemenea, tot pe Instagram, cântăreaţa a mai anunţat că a încheiat un contract cu casa de discuri BMG și că, în ultimul an și jumătate, a scris foarte multe cântece.

După cinci ani de căsnicie, Natalie a divorţat în anu 2008 de rockerul Daniel Johns, solistul trupei Silverchair.

De atunci, a mai avut o relație cu David Schwimmer, star al serialului „Prietenii tăi/ Friends”.

Natalie Imbruglia, născută în Australia şi devenită cetăţean britanic, de asemenea actriţă, a devenit cunoscută pe scena muzicală în 1997 cu single-ul „Torn”, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy.

La începutul anilor ’90, ea s-a făcut remarcată ca actriţă în serialul australian „Neighbours”.

La doi ani după ce a părăsit echipa serialului, Natalie a început o carieră în muzică, iar albumul său de debut, „Left of the Middle”, a fost lansat în 1997 şi a fost vândut în peste şapte milioane de exemplare, potrivit cancan.ro

Au urmat materialele discografice „White Lilies Island” (2001), „Counting Down the Days” (2005) şi „Come to Life” (2009), însă acestea nu au putut egala succesul comercial al albumului său de debut.

Cel mai recent album de studio al Nataliei Imbruglia, care a concertat de mai multe ori în România, este „Male”, constă în coveruri ale unor piese interpretate în versiunile lor originale de bărbaţi și a fost lansat în 2015.

Te-ar putea interesa și: