Evenimentul Zilei > Monden > Moartea lui Cornel Galeș, detalii înfiorătoare. Incredibil, propriul frate l-a uitat!
Moartea lui Cornel Galeș, detalii înfiorătoare. Incredibil, propriul frate l-a uitat!

Moartea lui Cornel Galeș, detalii înfiorătoare. Incredibil, propriul frate l-a uitat!

Înmormântarea lui Cornel Galeș îl lasă rece chiar pe fratele său!

Marian i-a anunțat pe apropiații lui Cornel Galeș că nu va participa la slujba de înmormântare, o decizie absolut șocantă, la care nimeni nu se aștepta, scrie cancan.ro.

Fratele fostului soț al Ilenei Ciuculete i-ar fi transmis Vivianei, ultima iubită a lui Cornel Galeș, că nu are de gând să se implice în niciun fel la ceremonia funerară.

Cornel Galeș și fratele său nu mai discutau de ani buni, fiind în relații reci. Marian Bărbatul se iubeşte cu Ana Maria Moldovan şi au împreună un băieţel, iar despre concubina lui Cornel Galeș nu avea un părere foarte bună. „În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei, lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele”, afirma Galeș cu ceva timp în urmă.

De altfel, fostul impresar o acuza pe concubina fratelui că a interesat-o doar averea familiei: „Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei? De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti?”.