Ambulanţa a ajuns la faţa locului după un telefon primit de la o persoană care a relatat faptul că în maşina parcată la intrarea în localitatea Bobota se află trei persoane inconştiente, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

A fost trimis la faţa locului un echipaj SMURD şi două ambulanţe, iar doctorii au constatat că două persoane erau deja decedată, iar a treia prezenta semne vitale, medicii începând procedura de resuscitare, potrivit salajeanul.ro

Dupa ce victima a fost stabilizata, a fost trimisa la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Zalau cu o ambulanta de tip C cu medic.

Potrivit martorilor aflati la fata locului cel mai probabil persoanele au murit intoxicate si asta deoarece masina in care se aflau, inmatriculata in Calarasi era stationata acolo de mai multe ore.

Potrivit Mariei Hida, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, una dintre persoanele decedate, respectiv soferul masinii avea 23 de ani si era din Bucuresti, iar cea de-a doua victima, aflata pe bancheta din dreapta fata avea 21 de ani si era din Dambovita. Cea de-a treia persoana gasita inconstienta era din Calarasi.

Politistii investigheazain continuare cauza, trupurile neinsufletite ale victimelor fiind transportate la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.